2014-2015, TENDINTE DE CRESTERE IN IMOBILIARE? CE PRETURI VOR AVEA APARTAMENTELE IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Despre criza financiară, s-a vorbit destul. Acum este momentul discuţiilor despre viitor. Mai mult, tonul acestor discuţii este unul optimist, iar companiile internaţionale de consultanţă sunt de acord într-un aspect crucial: urmează creşteri. Se anunţă creşteri în apetitul de consum, creşteri de preţuri în toate segmentele imobiliare, ba chiar se şi preconizează momentul în care ar trebui să debuteaze următoarea criză economică. Potrivit calculelor specialiştilor, până în anul 2021 ar trebui să asistăm doar la perioade de creşteri, după care va urma un nou declin.
Întreaga Europa îşi revine acum, în urma crizei economice, iar studiile de specialitate anticipează că indicatorii economici principali, precum PIB, vânzări şi consum, vor intra pe un trend pozitiv în următorii cinci ani. Viteza şi amploarea cu care se va desfăşura întregul proces va diferi de la ţară la ţară, iar România este una dintre cele mai bine poziţionate.
Referitor strict la România, cele mai mari oportunităţi se găsesc în acest moment pe piaţa terenurilor, segmentul office şi cel al centrelor comerciale. Momentan, preţurile de achiziţie în aceste domenii rămân la un nivel scăzut, din cauza inflaţiei de proprietari presaţi să vândă.
Există segmente în care criza nu s-a simţit aproape deloc. Acest lucru este valabil pentru investitorii care au ales să plătească sume mari pentru a obţine proprietăţi de top.
România se încadrează exact în tiparul de evoluţie al Europei. Specialiştii care au analizat piaţa locală spun că vremurile bune sunt foarte aproape.

Care credeti ca va fi evolutia preturilor la apartamente in 2015? Trimiteti pe adresa redactiei ( office@sudimobiliarexpert.ro ) parerile dumneavoastra.
Citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus