2014 INVESTITII MASIVE IN PIATA SPATIILOR DE BIROURI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
165.000 metri pătraţi închiriabili de spaţii de birouri, în creştere cu 40% faţă de anul trecut, trei centre comerciale, totalizând 70.000 metri pătraţi, cel mai scăzut nivel din 2006, şi niciun proiect logistic major, cam asta ar fi in mare analiza pietei imobiliare pe acest segment la nivelul anului 2014.

"În 2014, segmentul de birouri a înregistrat livrări însumând circa 165.000 metri pătraţi, în creştere cu 40% faţă de anul precedent. Clădirile noi livrate în Bucureşti se ridică la un număr de 14, din care 4 reprezintă reconversii ale altor proiecte", a declarat pentru MEDIAFAX Horaţiu Florescu, preşedinte & director executiv al The Advisers/Knight Frank.

Din acestea, nivelul livrărilor de noi spaţii de birouri în 2014 în Bucureşti a fost de aproximativ 120.000 metri pătraţi închiriabili, asemănător cu cel înregistrat în 2013.

"Majoritatea proiectelor noi din Bucureşti au fost construite în deja tradiţionalele zone din nordul capitalei - culoarul Floreasca - Barbu Văcărescu şi Dimitrie Pompeiu dar şi în Centru Vest", a declarat pentru MEDIAFAX Andrei Drosu, research consultant JLL România.

În acelaşi timp, pe segmentul de retail, finalizarea Vulcan Value Center, Auchan Ghencea şi Shopping City Târgu Jiu au adus pe piaţă 70.000 de metri pătraţi de centre comerciale, cel mai scăzut nivel din 2006. Stocul curent de spaţii comerciale se ridică la 922.000 metri pătraţi pentru Bucureşti, în timp ce la nivel naţional însumează 1,97 milioane de metri pătraţi.

"Segmentul de birouri a fost în mod cert cel care a atras cele mai multe investiţii sub forma de dezvoltări noi în acest an. Aceasta evoluţie este generată de combinaţia dintre nivelul cererii, condiţiile financiare pe care chiriaşii sunt dispuşi să le accepte şi gradul de neocupare din fiecare segment al pieţei", a adăugat Drosu.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus