2014 REGRES IN SECTORUL CONSTRUCTIILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Recesiunea tehnica in care se afla piata de constructii este confirmata de noile date furnizate Institutul National de Statistica. Potrivit datelor oferite de INS volumul constructiilor a scazut in 2014 cu 6,7%, confirmand astfel situatia dificila in care se afla cei ce activeaza in acest domeniu.
„Pe elemente de structură s-au înregistrat scăderi astfel: lucrările de reparaţii capitale cu 17,9%, lucrările de întreţinere şi reparaţii curente cu 9,0% şi la lucrările de construcţii noi cu 3,2%. Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii, a scăzut la construcţiile inginereşti cu 21,8%. Clădirile rezidenţiale şi clădirile nerezidenţiale au crescut cu 32,6%, respectiv cu 16,6%”, transmite INS.
Din pacate in lipsa investitiilor in obiective semnificative de constructii, ca urmare a decizei guverenului de a urmari o reducere a deficitului bugetar s-a marcat o scadere majora de 21,8% in sectorul lucrarilor de infrastructura. In aceasta sectiune a constructiilor ingineresti s-a inregistrat cel mai mare deficit pe aceasta piata in 2014.
Lucrurile nu au stat bine nici in zona de reparatii capitale, in care s-a inregistrat o scadere cu 17,9% fata de anul precedent si nici in zona lucrărilor de întreţinere şi reparaţii curente, care s-au diminuat cu 9%. 
Desi in 2014 in segmentele constructiilor rezidentiale si nerezidentiale s-a raportat o crestere de 32,6% si respectiv 16,6%, acestea nu au putut aduce echilibru in piata constructiilor.
Se spera ca din 2015, volumul lucrarilor de constructii sa creasca, conform estimarilor facute de Comisia Naţională de Prognoză deoarece sumele alocate tarii noastre de Comisia Europeană în exerciţiul financiar 2007-2013 mai pot fi consumate doar până la finalul acestui an. In aceste conditii, pentru a nu pierde banii europeni statul trebuie sa impulsioneze lucrarile din sfera constructiilor.Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus