2015-ACTIVITATE INTENSA IN PIATA REZIDENTIALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In primele trei luni ale anului numarul autorizatiilor de construire si al lucrarilor de constructii in sectorul rezidential a crescut, potrivit unei statistici realizate de INS(Institutul National de Statistica). In aceeasi perioada a anului 2015, valoarea creditelor pentru locuinte aproape s-a dublat. 
Cumulate aceste realizari ne indica un 2015 ca fiind un an efervescent, după ce în anii de criză acest sector s-a confruntat cu o perioadă de letargie. Cu circa 7.200 de autorizaţii de construire pentru clădiri eliberate în primul trimestru, anul 2015 este încă departe de cifrele din anii de boom, de aproape 12.000, conform datelor furnizate de INS.
In acest context, in urmatoarele luni ale anului in Romania am putea avea mai multe santiere in zona rezidentialului. In piata, diversi dezvoltatori imobiliari au inceput noi ansambluri rezidentiale si cu siguranta activitatea intensa va continua.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus