2015, AN BUN PENTRU UNUL DIN CEI MAI MARI INVESTITORI IMOBILIARI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Grupul austriac Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Români, a anuntat ca a realizat noi parteneriate şi extinderi ale colaborărilor cu chiriaşi din sectorul local de birouri, pentru suprafeţe de peste 21.000 metri pătraţi.
"2015 este un an plin pentru Immofinanz în România. Pe măsură ce continuăm să dezvoltăm noi proprietăţi de birouri premium, precum Metroffice, exista cererea constantă pentru proprietăţile noastre existente", a declarat Sorin Vişoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România şi Bulgaria în cadrul Immofinanz. 
Immofinanz este o companie imobiliară comercială care îşi concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri şi logistică în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a Immofinanz include managementul şi dezvoltarea de proprietăţi. Compania deţine un portofoliu imobiliar de aproximativ 6,6 miliarde de euro, ce cuprinde peste 440 de proprietăţi. Immofinanz este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX - Austrian Traded Index) şi din Varşovia.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus