2015 - ANUL EXECUTARILOR SILITE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Daca pana acum executarile silite nu au contat foarte mult in piata rezidentiala din Romania, se pare ca in 2015 vor reprezenta o cota importanta in aceasta piata.

„Credem că anul 2015 va aduce cea mai mare creştere din ultimii cinci ani pe piaţa de consultanţă imobiliară şi ne aşteptăm ca o serie de jucători noi care au analizat piaţa în ultima perioadă să devină activi. Ne aşteptăm ca segmentul portofoliilor imobiliare bancare executate să fie unul dintre motoarele acestei creşteri“, a declarat Oana Iliescu, managing director DTZ Echinox.

În ultima perioadă, băncile s-au arătat tot mai dispuse să-şi deblocheze sumele de bani din creditele neperformante care le apasă puternic bilanţurile şi au scos pe piaţă, în calupuri, o serie de active imobiliare executate silit la începutul crizei financiare. Numai BCR, cea mai mare bancă din sistem, are un portofoliu de credite neperformante în valoare de peste 3 mld. euro.  

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus