2015-COTE INALTE PENTRU SEGMENTUL DE RETAIL IN IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Activitatea din piata imobiliara, mai precis din segmentul de retail, in debutul lui 2015 a fost una intensa si cu semne pozitive. Acest lucru a atras atentia marilor jucători internaţionali, cei cu bugete-record si i-a determinat pe acestia sa urmareasca atent desfasurarea evenimentelor din piata imobiliara romaneasca.
Comparativ cu anii precedenti, piaţa imobiliară din România a avut un inceput de an bun. S-a vehiculat intens faptul că acesta ar putea fi startul unei noi etape de creştere, fapt susţinut de un prim trimestru în care investiţiile străine directe au crescut cu 55%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Estimările de creştere a Produsului Intern Brut, absorbţia fondurilor structurale şi noul Cod Fiscal, care anunţă condiţii mai relaxate, sunt alte argumente care susţin optimismul general.„Şi contextul regional este unul benefic. Polonia, piaţa cea mai ofertantă pentru investiţii, a ajuns deja la o anumită maturitate. Prin urmare, o serie de investitori îşi îndreaptă acum atenţia spre România”, declară Codrin Matei, managing partner, Crosspoint Investment Banking & Real Estate.
In 2014,  investiţiile în România au însumat 700 de milioane de euro, un maxim al anilor ce au urmat dupa criza. Se spera ca 2015 sa aducă un număr şi mai mare de tranzacţii investiţionale. Segmentul de retail este un motor al creşterii, iar anul acesta se preconizează a fi unul record, cu o creştere de 200% în numărul livrărilor.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus