2015, CRESTERE IN SECTORUL REZIDENTIAL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit celui mai recent raport emis de INS(Institutul Naţional de Statistică), numarul autorizatiilor de construire la nivel national s-a majorat cu 3,3% in primele luni ale anului fata de 2014. Daca la nivel national numarul autorizatiilor s-a majorat cu peste trei procente, in Bucuresti-Ilfov acesta a scazut.
În perioada ianuarie-iulie a acestui an, au fost eliberate 22.271 de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, numărul fiind cu 3,3% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Potrivit celei mai recente analize emise de INS, următoarele regiuni de dezvoltare au înregistrat creşteri: Sud-Est (+367 autorizaţii), Nord-Est (+295), Sud-Muntenia (+160), Nord- Vest (+101) şi Vest (+50). În acelaşi timp, au fost eliberate mai puţine autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale în Centru (-167 autorizaţii), Bucureşti-Ilfov (-84) şi Sud-Vest Oltenia (-7).
În luna iulie a acestui an, au fost eliberate 3.972 autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale, 63,3% dintre acestea fiind pentru zona rurală.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus