2015, REZIDENTIALUL ESTE MOTORUL PRINCIPAL AL PIETEI CONSTRUCTIILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In intervalul ianuarie-aprilie 2015, piata constructiilor a crescut cu 12%, crestere la care a contribuit din plin sectorul rezidential. Aceasta evolutie ar putea avea un impact major in cresterea economica. 
Din datele furnizate de INS(Institutul Naţional de Statistică), volumul lucrărilor de construcţii a crescut cu 10,8% (serie ajustată) în aprilie comparativ cu aceeaşi lună a lui 2014, cel mai important avans fiind cel din zona clădirilor rezidenţiale, de aproape 90%.
Un lucru este cert, 
anul acesta rezidenţialul este principalul motor al pieţei construcţiilor, având în vedere că în primele patru luni lucrările de acest tip au crescut cu 39,5%, în timp ce în total volumul lucrărilor de construcţii a înregistrat un plus de 11,9%. În primele patru luni ale anului creşteri au mai înre­gistrat reparaţiile capitale, de 19,7%, construcţiile noi, de 11,8%, respectiv lucrările de întreţinere şi reparaţii curente, de 11,7%.
Intr-o faza buna au intrat si constructiile nerezidentiale, care au inregistrat o crestere de 11%.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus