2015, SEMNALE POZITIVE PENTRU CONSTRUCTII?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Lafarge, compania franceza care activeaza pe piata constructiilor din Romania din 1997, a anuntat ca volumul vanzarilor locale de ciment pe 2014 a crescut cu 2,1% fata de 2013. 
Compania Lafarge si Compania Holcim(Elveţia) au in plan fuzionarea in ideea de a crea cel mai mare producător mondial de ciment, lucru aprobat de Uniunea Europeană, dar care a impus respectarea condiţiei vânzării unor active în diverse state. Proiectul de fuzionare se doreste a fi finalizat in luna aprilie a acestui an.
“În România, volumele de ciment au crescut atât în trimestrul al patrulea al lui 2014 cât şi la nivelul întregului an, cu un puternic reviriment pe segmentul rezidenţial, care a compensat contracţia lucrărilor de infrastructură”, se arata intr-un raport prezentat de Lafarge. 
Vanzarile de ciment au stat bine si la nivel mondial in 2014 raportandu-se o crestere cu 2% fata de anul precedent, ajungand astfel la 116,4 milioane de tone vandute.
Previziunile pentru 2015 sunt optimiste, compania sperand la o majorare a volumului de vanzari cu 4-5% fata de anul trecut.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus