2015 VINE CU CRESTERI LA CREDITELE IMOBILIARE ONLINE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Comparativ cu anii precedenti, anul acesta a crescut valoarea creditelor imobiliare online.

In 2013 suma medie pentru un credit imobiliar solicitată de potenţialii clienţi ai băncilor a fost de 36.783 de euro, în 2014 această a crescut la 37.211 de euro, rezultă din datele comparative realizate pe un eşantion de aproximativ 700.000 de vizitatori unici anual şi un număr de 6.000 de persoane care au aplicat pe site pentru obţinerea unui credit imobiliar.

Preferinţă pentru împrumuturi cu valori mai mari poate fi explicată prin faptul că veniturile solicitanţilor sunt în creştere. Astfel, nivelul venitului mediu al aplicanţilor în 2013 a fost de 724 de euro, iar în 2014 de 760 de euro. Cu cât venitul lunar al unei persoane este mai ridicat, cu atât suma împrumutată poate fi mai mare.

Pe de altă parte, un venit mai ridicat, implicit o rată lunară mai mare, îţi permite să rambursezi un credit într-o perioada mai scurtă. Cei care au aplicat anul trecut pe unul din site-urile ce ofera credite imobiliare online pentru un împrumut imobiliar au ales o perioada de rambursare cu o medie de 202 luni (17 ani), în scădere faţă de 2013, când perioada medie a fost de 215 luni (18 ani).

Creditele imobiliare se pot rambursa pe perioade maxime ce ajung la 25 sau chiar 30 de ani, dată fiind valoarea ridicată a creditului obţinut. Perioada de creditare depinde şi de vârstă celui care obţine un credit, astfel încât să nu se depăşească vârstă pensionarii, între 60 şi 65 de ani, în momentul achitării integrale a împrumutului.

În ceea ce priveşte vârstă medie a aplicanţilor, acesta a fost în medie de 32,8 ani în 2013, pentru că în 2014 să crească la o medie de 34,7 ani. Ceea ce înseamnă că aplicantii s-au încadrat la ramburarea unui credit şi pe perioade de până la 30 de ani, dar cu toate acestea în medie au preferanţ perioade mai scurte. Ei au fost motivaţi, probabil, şi de faptul că un împrumut rambursat într-un interval mai scurt are un cost total mai mic decât în cazul achitării acestuia pe perioade mai lungi.

Vezi stirea originala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus