2015 VINE CU PESTE 10000 DE LOCUINTE NOI IN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Sectorul rezidenţial începe să dea semne din ce în ce mai clare că şi-a revenit. Astfel, în 2015 se anunţa a intra în piaţa imobiliară peste 10000 de locuinţe noi, o creştere cu aproximativ 20% faţă de anul trecut.
Şi piaţa spaţiilor comerciale se anunţă a fi pe creştere, în acest an urmând a fi lansate, cel mai probabil, încă 3 malluri, situate în Bucureşti (Mega Mall), Braşov (Coresi) şi Timişoara (Timişoara Shopping City).

Şi în Zona Metropolitană de Sud a Bucureştiului, piaţa rezidenţială continuă creşterea din anii trecuţi.
Din informaţiile noastre urmează să se lanseze în acest an peste 1500 de locuinţe noi.
Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari anunta construirea de ansambluri rezidentiale de apartamente, dar sunt si multe proiecte de vile individuale sau vile insiruite care se vor lansa in acest an in Zona de Sud.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus