2016 ADUCE OFERTE GENEROASE PE PIATA IMOBILIARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
2016 aduce in piata imobiliara o gama variata de oferte. Imobiliarele urmeaza un trend ascendent, dar se pare ca acest lucru nu va influenta stabilitatea preturilor. Acest lucru este explicat în primul rând de teama faţă de un nou derapaj economic, anunţat drept iminent, de mulţi dintre specialiştii în economie, fie ei interni sau internaţionali. De cealaltă parte, programul Prima Casă continuă să dicteze preţul accesibil, în imobiliare, la fel cum fac şi băncile în mod indirect, prin politica de creditare care cuprinde încă baremuri stricte pentru orice alt tip de împrumut, în afară de cel guvernamental. 
Atunci când există cerere, există ofertă, iar piaţa imobiliară din România continuă să fie o piaţă a cumpărătorilor. Acest lucru ar putea să se schimbe însă, în perspectiva în care anul 2016 ar fi unul stabil, din punct de vedere economic. Creşterile raportate în ultimii ani, în domeniul imobiliar, au atras în piaţă un număr important de investitori străini cu planuri mari de investiţii. Ei plănuiesc să construiască apartamente accesibile, bine poziţionate şi de o calitate bună.
Când vine vorba despre clienţi mari, este vorba despre proiecte bine puse la punct. Acest tip de investitori face întotdeauna o analiză a pieţei, chiar înainte să semneze contractul de colaborare cu o companie de consultanţă locală. Unii aleg să contribuie la stocul actual de imobiliare cu cel mai căutat produs: apartamentele dedicate celor care cumpără cu suma medie oferită de Prima Casă, respectiv 30.000 de euro. Alţii aleg să abordeze un segment mai puţin ofertant, în acest moment, respectiv cel al locuinţelor cu preţ cuprins între 60.000 şi 70.000 de euro.
Cât despre zonele preferate pentru construcţii, este greu de spus. Dacă anii trecuţi, zona de Nord era preferata investitorilor, bugetele mici au împins dezvoltarea segmentelor de Sud şi Vest ale Capitalei. Astfel, la periferia muncitorească a Bucureştiului se dezvoltă o adevărată zonă metropolitană, cu toate beneficiile aferente.
Anul trecut, în Bucureşti şi Ilfov s-au anunţat pentru livrare aproximativ 10.000 de locuinţe noi, în creştere considerabilă faţă de cele 7.500 de locuinţe noi livrate în anul 2014. Clienţii cumpără locuinţe atât pentru uz personal cât şi pentru investiţie, mulţi dintre ei preferând să scoată apartamentul la închiriere în loc de a păstra banii într-un depozit bancar.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus