2020, ANUL MARILOR SCHIMBARI IN PIATA IMOBILIARA?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Anul 2020 înseamnă un punct de turnură pentru piaţa imobiliară din România, iar perioada care urmează este de natură să pregătească proprietarii pentru acest moment. Construcţiile verzi vor deveni obligatorii prin lege atât pentru persoanele fizice cât şi pentru instituţii, în cazul construcţiilor noi cât şi atunci când este vorba despre renovări. Legislaţia este deja documentată şi bine pusă la punct, iar lucrurile au început să se schimbe în ritm susţinut. 
„Directiva de Performanţă Energetică a Clădirilor nr. 2010/31/UE arată că toate clădirile care trec printr-un proces semnificativ de renovare trebuie să respecte standardul de performanţă energetică minimă. De asemenea, până în ultima zi a anului 2014, toate clădirile publice noi vor fi obligate să respecte standardul de clădiri cu consum de energie aproape zero. Clădirile noi private vor avea aceeaşi obligaţie începând cu prima zi a anului 2021”, a arătat pentru imopedia.ro Steven Borncamp, CEO Romania Green Building Council.


citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus