3 BLOCURI NOI IN COMPLEXUL REZIDENTIAL GREENFIELD DIN BANEASA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Lucrarile au inceput in urma cu cinci luni, iar complexul, denumit Cartierul Salcamilor, va cuprinde apartamente cu 2, 3 si 4 camere cu suprafete intre 65 si 120 metri patrati. Urmatoarele sase blocuri vor fi date in folosinta in luna februarie a anului viitor, iar compania se asteapta sa vanda toate apartamentele pana la mijlocului anului viitor, informeaza Mediafax.

Cele noua blocuri completeaza ansamblul Greenfield, alaturi de alte cinci cartiere deja existente. Ansamblul se intinde pe 60 de hectare. Totodata, compania are in plan o noua dezvoltare a complexului, prin construirea in 2015 a altor noua blocuri cu 280 de apartamente. 

Iaciu a intrat in actionariatul Impact in luna martie a anului trecut, cand participatiile detinute de fondatorul companiei, Dan Ioan Popp, si Carmen Sandulescu au fost vandute prin executare silita pentru un credit nerambursat. Iaciu este proprietarul centrului comercial Doraly. In prezent, Gheorghe Iaciu detine 49,04% din actiuni si Adrian Andrici 16,35%.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus