40% DIN IMOBILELE DIN ROMANIA AU NEVOIE DE REPARAŢII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Potrivit unui studiu privind produsul de economisire-creditare pentru locuire, din totalul celor 7.470.000 de gospodării din Romania, 16% au probleme grave, 33,4% nu au toalete proprii, 32% n-au băi sau duşuri.

Bancile pentru locuinte din Romania informeaza ca, 40% din imobile necesita reparatii. Conform aceluiasi studiu, unitatile locative din Romania sunt caracterizate prin lipsa confortului, deaorece 46,5% sunt cu una sau două camere şi suprapopulate,  în mediul urban regasindu-se 57% dintre acestea.

Dacă în marile oraşe se remarcă absenţa a spaţiului, în mediul rural, confortul lipseşte cu desăvârşire. ”8,5 % din locuinţele din mediul urban şi 34% din mediul rural nu au grup sanitar, din total, 32% din case nu au băi sau duşuri cu apă curentă. 16% din locuinţele din România sunt deteriorate, au igrasie, lumină insuficientă, iar factorii de mediu, zgomot, poluare, promiscuitate se manifestă la 3- 19% din ele”, arată Asociaţia Băncilor pentru Domeniul Locativ din România (ABDLR).


stirea integral aici
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus