40 MILIOANE DE DOLARI PENTRU UN PENTHOUSE IN MANHATTAN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Conform celor de la Business Insider, in cartierul newyorkez Manhattan a fost scos la vanzare n penthouse de 2.500 de metri pătraţi, pentru 40 de milioane de dolari. Initial, pretul de vanzare fusese cu 10 milioane de dolari mai mare.

Apartamentul de aproximativ ocupă 3 etaje dintr-o fostă fabrică de confecţii. Situat în inima Manhattan-ului, penthouse-ul are 4 dormitoare şi 4 băi.

Clădirea a fost renovată după standardele Delos Building Wellness, firmă care se ocupă de reamenajarea locuinţelor în  centre de sănătate. Cele 6 apartamente din clădire sunt echipate cu duşuri infuzate cu Vitamina C şi suprafeţe antimicrobiene.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus