5.000 APARTAMENTE NOI, PÂNĂ ÎN 2016, SE VOR CONSTRUI IN ZONA DE SUD

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Cel putin aceasta este concluzia la care au ajuns un grup de investitori si dezvoltatori din Zona de Sud ce au hotarat sa investeasca intr-un proiect rezidential urias ce se va dezvolta in locul fostelor Sere pe o suprafata de aproximativ 50 de hectare. 

Mai mult, aici nu se vor construi doar blocuri cu locuinţe, ci şi instituţii de învăţământ, magazine, centre de realaxare, spaţii verzi, etc.

  • Proiectul va fi ridicat în zona Berceni, la intersecţia străzilor Metalurgiei cu Drumul Binelui, în apropierea celor mai mari centre comerciale din zonă
  • Zona beneficiază deja de un Plan Urbanistic Zonal (PUZ), astfel că s-au început deja toate demersurile, iar primele blocuri vor fi disponibile la vânzare cât de curând
  • Preţul apartamentelor va începe de la circa 800 euro/mp util (cu TVA de 5% inclus), în timp ce costul unui loc de parcare va fi de 1.500 euro plus TVA

„Pentru faza iniţială, pentru care s-au achiziţionat loturi de teren de aproximativ 15 hectare, o serie de dezvoltatori consacraţi din Sudul Capitalei şi-au anunţat intenţia de a construi, până în anul 2016, nu mai puţin de 5.000 de noi apartamente, în cadrul mega ansamblului”, spun iniţiatorii acestui proiect.

Eforturile autorităţilor dau roade – zona atrage investiţii masive

Interesul autorităţilor de a dezvolta zona se reflectă direct proporţional în novelul investiţiilor. Unul dintre cele mai importante criterii pentru care grupul de dezvoltatori a ales această zonă este infrastructura rutieră recent dezvoltată din Sectorul 4 al Bucureştiului, precum pasajul subteran auto de la Piaţa Sudului, care va face legătura directă între Bulevardul Metalurgiei, Calea Văcăreşti şi Şoseaua Mihai Bravu, prin noul pasaj suprateran Mihai Bravu, finalizat în 2014.

 „Proiectul va fi realizat cu capital integral românesc, prin utilizarea forţei de muncă şi Bucureşti şi zonele limitrofe. Pentru prima dată, se vor regăsi sub acelaşi acoperiş foarte multe branduri imobiliare locale, ale căror produse sunt concepute pentru a răspunde tuturor cerinţelor celor care doresc o locuinţă nouă, la preţuri decente, cu acces rapid la mijloacele de transport în comun”, conchid reprezentanţii proiectului Metalurgiei Park Residence.

Citeste stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus