A CRESCUT INTERESUL PENTRU ACHIZITIA TERENURILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
De la inceputul acetui an interesul pentru achizitia terenurilor a crescut considerabil. Sunt cautate cele mai bune terenuri care se preteaza la dezvoltarea unor proiecte profitabile. 
In centrul Bucureştiului, sunt cele mai căutate terenuri, dar numărul lor este limitat, iar preţul este ridicat, aşa că mulţi cumpărători se îndreaptă către zonele secundare sau periferice.
Oferta atractivă a atras în piaţă o serie de investitori cu bugetele necesare pentru a cumpăra mai multe terenuri simultan sau succesiv. Aceste terenuri vor sta drept bază a dezvoltării lor ulterioare. Cele mai căutate sunt zonele care au în proximitate mijloace de transport în comun şi care permit concepte arhitecturale cu personalitate. Dar indiferent de cartierul în care se află acestea, preţul de achiziţie trebuie să corespundă cu planurile de afaceri ale dezvoltatorilor. Asta pentru că terenul înseamnă o bună parte din preţul pe metru pătrat, care va fi calculat în momentul în care proprietatea va fi pusă în vânzare.
In zona Bucureştii Noi, terenul se vinde cu un preţ care variază între 200 şi 400 euro/mp. Mai aproape de Arcul de Triumf, în cartierul 1 Mai, preţul terenului pleacă de la 400 euro/mp, şi poate ajunge la 800 euro/mp. La polul opus, din punctul de vedere al preţului, se află zona de Sud a Capitalei, unde încă se găsesc oferte de teren la un nivel de 30-40 euro/mp. Chiar şi aşa, unii investitori sunt de părere că terenurile sunt mult mai scumpe decât ar trebui să fie, în condiţiile date.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus