A CRESCUT NUMARUL PROPRIETATILOR SCOASE LA VANZARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Semnele pozitive existente in piata imobiliara actuala, incurajarile specialistilor referitoare la o redresare a acesteia a determinat bucurestenii sa scoata la vanzare cat mai multe proprietati. Astfel, numarul ofertelor a  crescut cu 14% in luna mai, faţă de aprilie, ajungand la aproximativ 3710. În acest context, preţurile apartamentelor din Bucureşti au suferit o uşoară depreciere în mai, faţă de luna precedentă.
Cel mai mare numar de oferte l-au inregistrat apartamentele cu 2 camere, care au reprezentat 43% din totalul ofertelor, urmate de cele pentru apartamentele cu 3 camere, 1.106 (30%). Ofertele de garsoniere, 748 (20%), au fost urmate de cele pentru locuinţele cu 4 camere, 247 (7%).
Conform unei analize de specialitate remise, luni de Agerpres, programul ''A doua Casă'' ţine preţul apartamentelor cu 3 camere din Bucuresti pe loc, la o medie de 68.923 euro, deşi oferta a crescut cu 20%, ajungând de la 885 în aprilie, la 1.106 în luna mai 2015.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus