A DOUA CASA - PRIMA CASA 2015 - 2016

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
A DOUA CASA sau Prima Casa 2015, este noul program guvernamental ce vine sa inlocuiasca, ( sau sa modifice), programul Prima Casa, cel ce a fost motorul pietei imobiliare, in special pe segmentul locuintelor noi, in ultimii ani.

UPDATE!

Conform unor informatii din piata imobiliara, se pare ca nu va exista si Prima Casa 2016! Zvonurile din ultima vreme ne arata ca exista suspiciuni ca programul Prima Casa 2016 nu va continua. Afla de la noi ultimele detalii despre situatia programului guvernamental Prima Casa 2016 . Totul despre programul PRIMA CASA 2016, conditii de acordare, plafon maxim Prima Casa 2016, suma maxima, lista bancilor care vor fi inscrise in Prima Casa 2016, doar aici!


Buget alocat pentru programul A DOUA CASA ( Prima Casa 2015)

Pentru anul în curs a fost alocat un plafon suplimentar de garantare în valoare de 2.5 miliarde de lei, la care se adauga si banii necheltuiti din bugetul anului 2014.

Banci inscrise in programul A DOUA CASA ( Prima Casa 2015)

Lista bancilor care acorda credite imobiliare garantate guvernamental prin programul A DOUA CASA ( Prima Casa 2015):

BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Banca Românească, Alpha Bank, Millennium Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, EFG Bancpost, Piraeus Bank, Intesa Sanpaolo România, UniCredit Ţiriac Bank, Credite Agricole, OTP Bank, Bank Leumi, RIB Bank, ING Bank şi Marfin Bank.

Cum poti cumpara o locuinta prin programul Prima Casa 2015 sau A DOUA CASA

Cei care vor sa achizitioneze o locuinta prin programul Prima Casa trebuie sa aiba un avans de minim 5% din valoarea locuintei pe care doresc sa o achizitioneze.
Valoarea maximă a unei garanţii individuale se determină prin aplicarea unui procent de garantare de 50% din finanţarea garantată. Creditele Prima Casă au o dobândă compusă din indicele ROBOR la trei luni plus o marjă fixă de cel mult 2,5 puncte procentuale.

Cine poate fi eligibil pentru programul A DOUA CASA?

Pe langa cei ce se afla la prima achizitie a unui imobil, marea noutate cu care vine acest program este faptul ca permite proprietatilor care detin un imobil sa isi poata achizitiona un imobil nou, mai mare, cu conditia vanzarii primului imobil detinut.
De exemplu,  un proprietar care detine o garsonieră, ar putea face trecerea la două camere sau de la două camere la trei. Condiţia este ca proprietatea deja existentă să fie vândută şi abia apoi persoana respectivă poate intra în programul de garanţii guvernamentale.

Plafonul maxim alocat pentru A DOUA CASA


Pana in acest moment nu a fost tabilit plafonul maxim ce urmeaza a fi garantat de catre stat in cadrul acestui program, insa din ceea ce se discuta acest plafon va fi majorat substantial
 În acest moment maximul de creditarea merge până la 60.000 de euro, iar dacă preţul achiziţiei depăşeşte acest plafon, clientul trebuie să aducă diferenţa. Dacă se aduc aceste modificări, baza celor care pot aplica va creşte fulminant - doar cei care vor să deţină mai multe case deodată sunt excluşi. Asta înseamnă că statul trebuie să pună la bătaie foarte mulţi bani pentru a garanta 50% din valoarea creditelor.

Cand se preconizeaza ca intra in vigoare programul A DOUA CASA?

Pe lista subiectelor de discutii in guvern, aceasta modificare a programului Prima Casa 2015 in "A DOUA CASA", urmeaza a fi discutata la sfarsitul lunii februarie, potrivit ministrului Finantelor Publice

„Vrem până la sfârşitul lunii februarie să venim cu această extindere, au fost solicitanţi care au cumpărat o primă casă, doresc să crească de la garsonieră sau apartament cu 2 camere la 3 sau 4 camere, n-ar mai fi prima casă, trebuie să găsim şi pentru ei o soluţie, să o poată aplica”, a declarat Darius Vâlcov, ministrul Finanţelor Publice.


UPDATE!

Incepand de astazi, 01.10.2015, o data cu intrarea in intrării în vigoare a Ordinului nr.1119/2015, emis de Ministerul Finanţelor Publice, publicat în Monitorul Oficial în data de 28.09.2015, cu cetatenii romani, beneficiari ai programului Prima Casa, pot achizitiona locuinte mai mari si mai scumpe prin programul "A doua Casa". Vezi detalii aiciFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus