A DOUA CASA, UN NOU PROGRAM GUVERNAMENTAL IN 2015

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Guvernul va discuta la sfârşitul lunii februarie un proiect de act normativ pentru modificarea programului "Prima Casă", care să permită proprietarilor ce detin o locuinta sa achizitioneze una mai mare, potrivit Ministrul Finanţelor Publice, Darius Vâlcov.
Guvernul a aprobat plafonul de garantii care va duce finantarea totala prin aceast program la 1,1 miliarde de euro.
Programul se va adresa in continuare celor ce vor sa achizitioneze pentru prima data o locuinta, dar la acest program vor putea subscrie si proprietarii care deţin deja o locuinţă şi vor să se mute în una mai mare.
”Vrem până la sfârşitul lunii februarie să venim cu această extindere, au fost solicitări din partea celor care au cumpărat o primă casă, doresc să crească de la garsonieră sau apartament cu două camere la trei-patru camere, n-ar mai fi prima casă, trebuie să găsim şi pentru ei o soluţie, să poată aplica”, afirmă Darius Vâlcov, ministrul Finanţelor Publice.
In acest moment nu se stie insa care va fi plafonul maxim de garantie, in acest moment el fiind la 60.000 euro, insa cu siguranta acesta se va mari.

Afla toate informatiile despre programul Prima Casa 2015 sau "A DOUA CASA" aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus