A INCEPUT INCHIRIEREA SPATIILOR DIN ORHIDEEA TOWERS

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare de pe piata locala, CA Immo, a preinchiriat in cladirea Orhideea Towers o suprafata de 8.000 de mp de spatii de birouri catre compania de software financiar Misys International Finacial Systems SRL.
Orhideea Towers, un proiect dezvoltat în zona de centru-vest a Bucureştiului, în apropierea staţiei de metrou Grozăveşti, va avea o suprafata inchiriabila de 37.000 de metri pătraţi, 
Misys, o companie internationala specializata in dezvoltarea de software financiar, cu peste 2.000 de clienti in 130 de tari, va ocupa din luna martie 2018 o suprafata de 8.000 de metri patrati in cadrul proiectului Orhideea Towers.
Contractul a fost semnat pe o perioada de zece ani, iar Misys are optiunea de a se extinde pana la 13.000 de metri patrati.
Misys se află în portofoliul de chiriaşi ai CA Immo încă din anul 2008, având sediul în complexul River Place din vecinătatea Orhideea Towers.
Misys şi-a extins suprafaţa din River Place de la 2.200 la 6.500 de metri pătraţi de birouri.
Tranzacţia de închiriere a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară CBRE.
Orhideea Towers este primul proiect imobiliar dezvoltat de la zero de CA Immo în România şi va absorbi o investiţie de 75 de milioane de euro, urmând să fie certificat conform ratingului LEED Gold.
Lucrarile de constructie ale proiectului au inceput în luna octombrie 2015 având ca antreprenor general compania austriacă PORR Construct. 
Finalizarea Orhideea Towers este anuntata pentru anul 2017.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus