A INCEPUT ULTIMA EDITIE DIN 2014 A TARGULUI IMOBILIAR PROJECT EXPO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Peste 4.000 de locuinţe noi la ediţia de toamnă a Târgului Imobiliar Project Expo care se desfăşoară în perioada 19-21 septembrie, în Capitală, in Piata George Enescu. 

"Comparativ cu toamna anului trecut, vorbim cam de acelaşi număr de expozanţi, 46 la această ediţie, dar important este că sunt mulţi dezvoltatori noi, care vin cu proiecte noi", a declarat Adina Patilea, brand manager al Târgului Imobiliar Project Expo.

"Unii dintre ei sunt abia veniţi în România, alţii care abia au finalizat prima lor investiţie imobiliara în România. Sunt câţiva dezvoltatori imobiliari care au venit cu proiecte în zone noi, zone care de fapt începuseră să fie ocolite în ultimii ani din cauza preţurilor terenurilor. Vorbim de zona Aviaţiei, Parcul Carol sau zona Unirii. Direct de la dezvoltator vorbim, la această ediţie, de circa 4.000 de locuinţe, dar mai sunt şi agenţii imobiliare astfel incat numarul ofertelor depăşeşte 10.000 de locuinţe preluate atât de la dezvoltatori, cât şi de la proprietari particulari", a mai spus Patilea.

Cei care vin la Project Expo pot cumpăra locuinţe cu preţuri începând de la 20.000 euro, în zona de sud a Capitalei unde se află cele mai ieftine garsoniere şi apartamente, precum şi vile, la preţuri începând cu 50.000 de euro într-un ansamblul din Corbeanca. Cea mai scumpă locuinţă este o vilă cu 13 camere situată în centrul Capitalei, care poate fi achiziţionată cu 3,3 milioane de euro, dar care poate fi şi închiriată pentru 15.000 euro lunar.

Sud Imobiliar Expert, este prezenta si la aceasta editie a targului si va asteapta cu cele mai noi promotii imobiliare din Zona de Sud.

Târgul Imobiliar Project Expo are loc in Piata George Enescu. Intrarea este liberă, iar programul pentru vizitatori este între orele 10,00 - 18,00 vineri şi sâmbată, iar duminica între orele 10,00-16,30.

Vezi sursa:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus