ABUNDENTA OFERTELOR IMOBILIARE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Numarul apartamentelor scoase la vanzare in piata din Bucuresti a atins in martie 2015 pragul de 3.163 de oferte fata de 2.809 cate erau pe piata in martie 2007, reprezentand astfel o crestere cu 11% fata aceeasi perioada din 2007. 
Cele mai multe oferte de vanzare din ultimii 8 ani au fost scoase pe piata in martie 2008, 4.389, perioada care coincide cu instalarea crizei economice, moment in care proprietarii au incercat sa-si vanda proprietatile inainte ca valoarea acestora sa scada dramatic.
O analiza bazata pe statistici generate de un portal de anunturi imobiliare particulare cu ofertele din ultimii 8 ani, arata ca suma medie platita pentru o garsoniera in primavara lui 2008 era suficienta pentru achizitionarea a trei astfel de locuinte la sfarsitul lui februarie 2015. 
Cu 150.000 de euro, in perioada de boom imobiliar, putea fi achizitionat un apartament cu 3 camere, bani care astazi ar ajunge pentru doua astfel de apartamente. 
In ultimii 8 ani, cel mai ridicat pret mediu pentru o garsoniera a fost de 76.293 de euro pret inregistrat in martie 2008, in vreme ce valoarea cea mai scazuta a fost raportata in decembrie 2014, 31.229 de euro. 

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus