ACHIZITIA UNEI LOCUINTE A DEVENIT MAI USOARA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
O analiza realizata de o companie de consultanta imobiliara subliniaza ca un bucurestean are nevoie 11 ani pentru achitarea sumei necesara achizitiei unei locuinte. Daca in 2008, un bucuresten trebuia sa munceasca 33 de ani pentru achitarea locuintei, acum are nevoie de 3 ori mai putin ani de munca pentru cumpararea acesteia.
In zonele marginase ale Capitalei, vor fi finalizate peste 11.000 de locuinte, cifrele indicand un an bun pentru segmentul rezidential.
“Achiziţia unei locuinţe astăzi este de peste trei ori mai facilă decât în perioada de boom economic. Astfel, ţinând cont de preţurile pe metru pătrat, salariul mediu net şi cursul de schimb leu-euro, astăzi este necesară o perioadă de aproximativ 10,8 ani pentru achiziţia unui apartament nou cu două camere şi o suprafaţă de 50 de metri pătraţi utili, comparativ cu 32,8 ani în 2008”, potrivit consultanţilor Coldwell Banker.
Zona de sud a Capitalei rămâne pe primul loc din punct de vedere al unităţilor finalizate (peste 27% din total), dar şi zonele de est şi de nord au înregistrat un avans în 2015, generând 21%, respectiv 16% din total.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus