ACHIZITIA UNEI LOCUINTE, O DECIZIE DUPA ANALIZE PREALABILE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Atunci când trebuie să cumpere o locuinţă şi au de ales dintre atât de multe oferte, decizia clienţilor devine foarte dificilă. Chiar şi după ce reuşesc să se hotărască asupra unei proprietăţi, ei pot ajunge să trăiască cu un gând care nu le dă pace: cum ar fi fost dacă ar fi cumpărat celălalt apartament? Ar fi avut mai puţine probleme dacă s-ar fi mutat în cealaltă casă? Problema nu este neapărat că ofertele seamănă între ele, dar întreg procesul cumpărării aduce cu sine o presiune care face clienţii să achiziţioneze în grabă, de teamă ca proprietatea perfectă să nu dispară de pe piaţă. Este posibil să fii împăcat cu decizia de cumpărare? Cu siguranţă, dacă se urmează câţiva paşi strategici.
Regula de aur, pentru a nu exista regrete, este să nu se bată palma de la prima vizionare, chiar dacă oferta este tentantă. Este necesară discuţia cu un specialist în imobiliare, care poate spune unde se situează preţul sau dotările locuinţei, raportat la celelalte oferte din zonă. De asemenea, agenţii imobiliari pot recomanda vizionarea a încă una-două proprietăţi similare, pentru a putea lua o decizie bine documentată.
În al doilea rând, clienţii trebuie să ţină cont de faptul că nu cumpără doar o locuinţă, ci o nouă viaţă. Ei trebuie să fie atenţi şi la tot ce încoanjoară proprietatea pe care vor să o achiziţioneze. Analiza zonei trebuie făcută cu cât mai mare atenţie la detalii, de la lista de întreţinere, care poate semnala eventuale probleme de seriozitate ale vecinilor, până la punctele de interes din apropiere.
Pentru a lua cea mai bună decizie, clienţii ar putea să îşi facă liste cu aşteptările pe care le au de la noua locuinţă şi ce anume ar dori să evite, prin mutarea lor. Astfel le vor fi clare punctele forte şi punctele slabe, iar decizia va avea şi o componentă raţională, nu va fi una complet emoţională.
Adesea, în demersul lor, clienţii sunt grăbiţi de proprietari. Unii dintre ei cer un răspuns pe loc, alţii spun că mai au câteva oferte. Presiunea psihologică astfel creată poate determina clienţii să ia o decizie pripită. Şi în acest caz, prezenta unui specialist în imobiliare se poate dovedi a fi extrem de utilă.
Citeste articolul integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus