ACHIZITIA UNEI LOCUINTE PENTRU INCHIRIERE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Ideea investitorilor de a achizitiona un imobil cu scopul de a-l inchiria, pare sa fi inspirat mai multi clienti imobiliari. Situatia actuala a pietei imobiliare, cu preturi mai mici decat in trecut incurajeaza acesti clienti, care vad o oportunitate de marire a veniturilor. Cat este de rentabila aceasta metoda? Ce riscuri prezinta aceasta varianta?
Cumpărarea unei locuinţe într-o perioadă în care preţurile sunt jos se poate dovedi o investiţie înţeleaptă. Calculele sunt simple: să plasezi banii într-o proprietate este, de cele mai multe ori, mai rentabil decât un depozit bancar.
Banca Naţională a României a pus la cale un demers prin care să facă depozitele mai atractive, iar deciziile de politică monetară au reuşit să facă creditele mai ieftine. Partea mai puţin plăcută a acestor schimbări este aceea că depozitele au devenit de-a dreptul neprofitabile. În aceste condiţii, clienţii care vor să îşi ţină banii în bancă se gândesc de două ori înainte să facă acest lucru.
Pentru clienţii care au economisit sume mai mari, sau chiar întreaga sumă necesară pentru a cumpăra un apartament cu banii jos, câştigul este cu atât mai mare. Aceste calcule sunt tentante, dar clienţii trebuie să fie conştienţi şi de riscurile care pot apărea atunci când închiriezi un apartament.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus