ACHIZITIA UNUI APARTAMENT NOU, O INVESTITIE PROFITABILA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In general, romanii se gandesc la schimbarea locuintei pentru a se bucura de un spatiu mai mare dar in aceeasi masura si la imbunatatirea continua a calitatii vietii. Confortul pe care si-l doresc este oferit in mare parte de locuintele nou construite, deoarece acestea vin la pachet cu o serie de avantaje care asigura o existenţă civilizată, plăcută, comodă şi igienică.
Un apartament vechi isi pierde valoarea de piata de la an la an. In aceasta privinta, o locuinta este foarte asemanatoare unui autovehicul, chiar daca devalorizarea ei este mult mai lenta in comparatie cu cea a unei masini noi. Materialele din care apartamentul a fost construit se invechesc odata cu trecerea timpului, iar instalatiile sanitare si electrice se degradeaza constant. Invechirea apartamentului devine o problema si mai importanta daca proprietarul doreste sa-l lase mostenire copiilor sai.
In 2015, pretul locuintelor in Cluj-Napoca, Timisoara si Suceava a crescut cu 10%, in timp ce in Bucuresti cresterea inregistrata a fost de 4,9%. Preturile locuintelor sunt in crestere de la an la an. Daca trendul preturilor se pastreaza, un apartament care costa 70.000 de euro in ianuarie 2016 va costa aproape 89.000 de euro peste cinci ani. Din aceste cifre deducem ca persoanele care doresc sa-si cumpere o noua locuinta ar trebui sa se grabeasca. In primul rand, banii pe care ii au la dispozitie ar putea deveni insuficienti peste cativa ani. In al doilea rand, putine investitii pot produce 19.000 de euro (conform exemplului de mai sus), intr-o perioada de doar cinci ani.
Statisticile ne spun ca un mare cutremur va avea loc la un moment dat in Romania. Daca blocul in care locuiesti se afla pe lista revizuita a imobilelor expertizate tehnic cu privire la riscul seismic, este cazul sa te muti cat mai repede intr-un apartament nou. Un om petrece in propria casa aproximativ 50% din timpul vietii, de aceea rezistenta seismica a locuintei este foarte importanta.
Nivelul educatiei celor care locuiesc in acelasi bloc cu noi este foarte important, deoarece locatarii unui imobil formeaza o comunitate mica si cu o mare putere de influenta asupra vietilor noastre.  de In blocuri noi se muta, de obicei, persoanele care isi doresc o schimbare in bine in privinta nivelului de trai, care vor sa isi intemeieze o familie intr-un mediu civilizat si sa isi parcheze masina intr-un loc special amenajat de dezvoltatorul constructiei.
citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus