ACHIZITII IMOBILIARE DE 120 MILIOANE EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Globalworth, compania de dezvoltare imobiliara, fondată şi condusă de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas, a semnat în septembrie memorandumuri de înţelegere pentru potenţiala achiziţie a unui portfoliu imobiliar extins de circa 30 de active, care include atât clădiri finalizate cât şi terenuri, precum şi achiziţia a două clădiri de birouri cu o suprafaţă închiriabilă de 35.000 de metri pătraţi. Investiţia în preluarea acestor active este estimată la circa 120 de milioane de euro.

În timp ce portofoliul extins de 30 de active este aşteptat să aducă o chirie anuală de circa 3 milioane de euro, în schimb cele două clădiri de birouri vor contribui anual cu circa 6,5 milioane de euro la veniturile Globalworth.

“Compania este în prezent în proces de due diligence pentru aceste active”, potrivit Globalworth.

În ultimii ani Globalworth a achiziţionat clădiri de birouri precum Nusco Tower, UniCredit Tower sau clădirea A din complexul Green Court, devenind unul dintre cei mai mari investitori imobiliari de pe plan local. Una dintre potenţialele ţinte de achiziţii ale lui Papalekas ar putea fi, potrivit informaţiilor ZF, clădirea B din proiectul de birouri Green Court, dezvoltată de suedezii de la Skanska. Acest imobil are 18.000 de metri pătraţi.

Stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus