ACHIZITIONAREA UNUI APARTAMENT CU SCOPUL INCHIRIERII. RENTABILA SAU NU?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In urma unei analizei efectuat de un portal de imobiliare, in diverse zone ale Capitalei si alte orase ale tarii, marja de profit  pe un an, pentru achizitia unui imobil avand ca scop inchirierea este cuprinsa intre 5,4% si 8,8%. Daca vorbim despre amortizarea investitiei, in urma analizei a reiesit ca aceasta poate fi realizata cu aproximatie intre 11 si 17 ani. 
În cartierele Aviaţiei, Băneasa, Dorobanţi, Floreasca, Herăstrău, Kiseleff, Aviatorilor, un apartament cu două camere  are un preţ mediu cerut de 69.100 de euro, în vreme ce chiria pe acest segment ajunge la circa 410 euro pe lună. Randamentul unei asemenea achiziţii ar fi de aproximativ 7,1% pe an, iar investiţia ar putea fi recuperată în circa 14 ani. In aceleasi zone, pentru un imobil de 101.100 de euro şi o chirie medie de 710 euro pe lună, un apartament cu trei camere ar aduce un yield de 8,4% pe an şi o perioadă de amortizare de 11 ani şi circa zece luni.
Pentru un apartament de doua camere, 
cu pretul de vanzare 76.200 de euro şi pretul de închiriere cu 400 de euro pe lună in zonele Unirii, Victoriei, Universitate, Romană, Cotroceni, Dacia, randamentul este de 6,3%, iar perioada de amortizare aproximativ 15 ani şi zece luni. Luând în considerare un preţ mediu de 101.700 de euro, raportat la o chirie de 520 de euro pe lună, un apartament cu trei camere în zona centrală ajunge la un randament de circa 6,1%, ceea ce ar face ca investiţia să fie recuperată în 16 ani şi peste trei luni.
În zona semicentrală a Capitalei, 
un apartament cu două camere cu un preţ mediu de vanzare de 59.900 de euro şi o chirie de 320 de euro pe lună, ar oferi un yield de 6,4% şi o perioadă de recuperare a investiţiei de 15 ani şi peste şapte luni. Pentru o locuinţă cu trei camere, în condiţiile unui preţ mediu de 75.400 de euro si o chirie de 390 de euro pe lună, profitul ar fi de 6,2% si amortizarea realizata în 16 ani şi circa o lună de zile.
S-a intocmit o astfel de analiza si pentru alte 7 orase ale tarii, precum Cluj-Napoca, Iaşi, Braşov, Timişoara, Constanţa, Ploieşti si Sibiu.

citeste stirea integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus