ACOPERISUL, PARTE IMPORTANTA IN CONSTRUIREA CASEI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Atunci cand optam pentru ce tip de acoperis sa folosim, trebuie sa luam in calcul nu doar pretul acestuia  sau cum se va comporta acesta pe viitor ci si in functie de nevoile constructiei. Asadar, nu ar trebui sa ne pripim si ar fi intelept sa cerem recomandari de la arhitectul constructiei.
Variantele teoretice nu sunt multe: acoperişul poate fi din tablă, ţiglă, piatră, beton sau, mai rar întâlnit, şindrila bituminoasă. Dar dificultatea în a alege apare atunci când clientul găseşte gama impresionantă de oferte, vândute la preţuri care diferă considerabil, pentru produse care par să aibă exact aceleaşi caracteristici.
De multe ori sfatul arhitectului, considerat orientativ, este ignorat, proprietarul alegand acoperişul in functie de bugetul disponibil sau in functie de caracteristicile estetice. Insa nu doar dupa aceste criterii trebuie sa se orienteze proprietarul, el ar trebui sa tina cont de greutate, nivelul de izolare si de rezistenta in timp a materialului din care este alcatuit acoperisul.
„Este de notat faptul că un acoperiş din tablă tip ţiglă are o greutate de zece ori mai mică decât unul din ceramică. Concret, vorbim despre 4,5 kg/mp versus 45-50 kg/mp. Astfel, la un acoperiş cu suprafaţa de 200 mp, acoperişul de tablă tip ţiglă cântăreşte sub o tonă, în timp ce acela de ceramică, peste 10 tone”, a declarat  Marin Ţone, director de vânzări Home Cover.
In prezent, materialul preferat este tabla, dar pretul accesoriilor dubleaza pretul materialului. Acoperisurile realizate din ceramica, sunt mai scumpe decat cele din tabla desi comportamentul si rezistenta in timp ale celor doua sunt asemanatoare. In plus, plăcile ceramice au la baza argila, care este un material biologic şi ecologic. O alternativa este şindrila bituminoasă Tegola - unul dintre cele mai uşoare sisteme de acoperiş, care absoarbe mişcările structurii, izolează fonic, nu creează condens şi nu rugineşte. 

citeste stirea integral

 
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus