ACTE NECESARE CUMPARARE LOCUINTA ANL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

De ce acte ai nevoie si ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a cumpara o locuinta ANL

Actele de care are nevoie un client pentru a cumpara o locuinta cu credit ipotecar de la ANL variaza de la cererile tip sau inregistrarea online in baza de date si un certificat de solvabilitate emis de banca, la diverse documente cum ar fi contractul de mandat semnat de ANL si solicitans sau contractul de credit ipotecar.

Lista completa a documentelor necesare :

- cererea tip cumparata de la orice oficiu postal, completata si trimisa pe adresa ANL cu confirmare de primire, sau inregistrarea online in baza de date;

- o cerere prin care solicitantul face o optiune pentru un amplasament din oferta ANL;

- adresa emisa de ANL prin care solicitantul este trimis la banca in vederea stabilirii solvabilitatii sale;

- dosarul de solvabilitate - documentele solicitate de banca pentru stabilirea solvabilitatii

- declaratia notariala a solicitantului;

- certificatul de solvabilitate al solicitantului, emis de banca;

Dupa selectarea solicitantilor solvabili sunt necesare urmatoarele documente

- contractul de mandat semnat de ANL si solicitant;

- oferta ferma de creditare emisa de banca;

- contractul de construire semnat de beneficiar si constructor;

- incheierea notarii contractului de construire in cartea funciara;

- contractul de credit ipotecar semnat de beneficiar si banca finantatoare;

- contractul de ipoteca semnat de beneficiar si banca finantatoare.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca beneficiarul sunt atat de natura financiara, cat si sociala.

Bancile cu care colaboreaza ANL ofera credite ipotecare conform propriilor lor norme de creditare. In consecinta, solicitantul pentru o locuinta cu credit ipotecar, construita prin ANL, trebuie sa fie solvabil, conform criteriilor bancii la care apeleaza pentru obtinerea creditului.

"De asemenea, la art. 13^1, alin. (1) din HG nr. 962 din 27 septembrie 2001 privind aprobarea Normelor metodologice pentru punerea in aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte, se stipuleaza si conditii de natura sociala: “Cererile formulate de persoane evacuate sau de chiriasi din locuintele preluate in mod abuziv de catre stat si care s-au retrocedat in natura fostilor proprietari, precum si cererile formulate de tineri sunt rezolvate cu prioritate.”, arata oficialii ANL.

In cazul in care cererea de locuinte este mai mare decat oferta, Consiliul de Administratie al ANL adopta criterii si reglementari specifice in vederea ierarhizarii si selectarii beneficiarilor finali.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus