ACTELE NECESARE PENTRU INCHIRIEREA UNEI LOCUINTE ANL

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Conditiile si actele necesare pentru inchirierea unei locuinte ANL

Pot inchiria locuinte ANL tinerii majori care nu au implinit inca 35 de ani, daca nu au in proprietate o locuinta si nici sotul sau sotia nu este sau nu a fost proprietarul unei locuinte. De asemenea printre criterii se numara si sa nu mai fi inchiriata pana atunci o locuinta ANL si sa aveti locul de munca in localitatea in care este locuinta.

Daca aceste criterii sunt indeplinite, chiriasii trebuie sa se dupa la primaria localitatii sau cea de sector pentru a se inscrie in acest program. Cererile se depun la primarii. Potrivit legii cererile pentru repartizarea de locuinte pentru tineri destinate inchirieri se inregistreaza in ordinea primirii si se analizeaza de comisii sociale

Lista de prioritati se stabileste anual, astfel ca solicitatii aflati pe lista de asteptare pentru o locuinta ANL care indeplinesc criteriile dar nu pot primi o locuinta in anul respectiv pot primi repartitii in anii urmatori in limita fondului de locuinte disponibil si a noii ordine de prioritate. Punctajul pentru stabilirea locului pe listele de asteptare pentru repatitia unei locuinte se stabileste in functie de mai multe criterii. Starea civila, suprafata in care locuieste acum, numarul de copii, studii, starea de sanatate, dar si vechimea cererii pot fi factori care ajuta la departajare.

ANL asigura constructia acestor locuinte pe terenurile puse la dispozitie de autoritatile locale dupa finalizare Agentia preda primariilor locuintele si aici incepe alta poveste. Prin urmare procesul de inchiriere efectiva are loc prin autoritatile locale.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus