ACTIVE IMOBILIARE DE PESTE 800 MILIOANE EURO

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Unul din cei mai mari investitori imobiliari din Romania, Globalworth, a avut la finele primului semestru al anului la un portofoliu imobiliar evaluat la aproape 809 milioane de euro. Acesta reprezinta o creştere cu 12,7% faţă de sfârşitul primului trimestru, ca urmare a încheierii tranzacţiei de achiziţie a unei clădiri din cadrul proiectului de birouri Green Court, dezvoltat de Skanska. 
Intr-un raport al companiei fondată şi condusă de grecul Ioannis Papalekas, se arata ca in prima jumatate a anului Globalworth a avut un profit net din exploatarea activelor de circa 11,8 milioane de euro, de trei ori mai mari faţă de aceeaşi perioadă a lui 2014.
“Piaţa românească oferă oportunităţi atractive de investiţii în domeniul imobiliar pe termen mediu spre lung. Globalworth consideră că fluxurile globale de capital se vor muta treptat dinspre pieţe considerate a fi <> către pieţe mai periferice, aşa cum este România, în căutarea unor investiţii ce oferă randamente mai mari”, se arată în raportul Globalworth.
In prezent copmania de dezvolatre imobiliara are in derulare proiecte pentru constructia clădirilor de birouri precum Bucharest One sau Globalworth Campus în Bucureşti.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus