ACTVITATE INTENSA IN PIATA TERENURILOR

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Tranzactiile cu terenuri continua sa fie rentabile, asta si datorita faptului ca intrat in vigoare legea care reglementează tranzacţiile cu terenuri pe persoană fizică. Investitorii straini care au achizitionat terenuri cu ani in urma incep acum sa culeaga roadele. Terenurile s-au scumpit si se mentin in acest trend de crestere al preturilor, cel putin asa reiese din preconizarile specialistilor care sustin ca in acest an pretul terenurilor se va majora cu 10-15%.
Daca pana anul trecut cetatenii straini puteau fi proprietari de terenuri agricole doar prin intermediul unei firme anul acesta au inceput sa vanda terenurile din Romania inregistrand un profit considerabil.

Care va fi trendul terenurilor agricole?

Conform unei analize DTZ Echinox, preturile terenurilor agicole s-au triplat fata de cele din 2007. Trendul ascendent al preturilor se va mentine si in acest an, deoarece nu exista niciun semn ca acesta se va schimba. "În pofida scumpirilor, terenurile agricole rămân o oportunitate atât pentru români cât şi pentru străini. Astăzi vorbim de o medie de 4,000 Euro/ hectar, iar estimările noastre arată că în 2015, preţul terenurilor agricole va creşte la o medie de 4,400-4,500 Euro/ hectar. Observăm păstrarea unui ritm de creştere între 10 -15% pe an" precizeaza analistul Flavius Pop.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus