AFI EUROPE SCOATE LA VANZARE TERENUL DIN ARAD CUMPARAT INAINTE DE CRIZA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
AFI Europe a decis vânzarea terenului din Arad, cumpărat înainte de criză şi pe care planuia sa construiasca un mall. 
Dezvoltatotul imobiliar cu capital israelian, a anunţat că o subsidiară de-a sa negociază vânzarea terenului pe care îl deţine în Arad.

„În 6 martie 2018, o subsidiară a companiei a semnat un acord cu o terţă parte pentru vânzarea unui teren în Arad, România, pentru 17,2 mil. euro. În consecinţă, grupul a înregistrat o pierdere de 1,67 mil. euro faţă de valoarea evaluată. Conform acordului, cumpărătorul a făcut o analiză tehnică şi comercială şi părţile negociază încheierea tranzacţiei“, se arată în ultimul raport financiar al AFI Europe.

AFI Europe este proprietarul terenului cu o suprafata de 8 hectare din Arad de aproximativ 10 ani.
Dezvoltatorul a aşteptat ani la rând semnarea unui contract de închiriere fie cu un hipermarket, fie cu o unitate de tip do-it-yourself, pentru a începe lucrările de construcţie la mallul din Arad, dar cum acest lucru nu s-a realizat, a decis vanzarea terenului.

Cel mai important activ al companiei pe plan local este mallul AFI Cotroceni din Bucureşti. Mallul a raportat un venit operaţional net de peste nouă milioane de euro în primele trei luni ale lui 2018, reprezentând o creştere de 8% faţă de primul trimestru din 2017.

Dezvoltatorul detine proiectul de birouri AFI Park, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 70.000 mp şi un venit anual estimat la 13 milioane de euro, înregistrează un grad de ocupare de 99%. Valoarea celor cinci clădiri ale proiectului este de 165 milioane de euro, conform evaluărilor realizate în 2017.

Dezvoltatorul are în construcţie trei proiecte imobiliare. Este vorba de mallul de la Braşov, clădirea de birouri AFI Teck Park din Bucureşti şi prima fază din proiectul de locuinţe AFI City din Bucureştii Noi.

 

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus