AFI EUROPE-VENITURI OPERATIONALE NETE DE PESTE 27 MILIOANE EURO IN PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
AFI Europe, dezvoltatorul imobiliar ce detine AFI Palace Cotroceni, AFI Palace Ploiesti si proiectul de birouri AFI Parc a consemnat in primele trei trimestre ale anului, venituri operationale nete de peste 27 milioane euro.
Valoarea activelor noastre generatoare de venit, proiectelor aflate in constructie si a terenurilor din portofoliu a crescut semnificativ la 670 de milioane de euro, cu o rata de ocupare medie a activelor generatoare de venit de 98% si venituri operationale nete de peste 27 de milioane de euro in primele noua luni ale anului 2014. Ne propunem sa continuam acesta rata de dezvoltare cu noi cladiri de birouri si centre comerciale care urmeaza sa fie construite in viitorul apropiat", a declarat David Hay, directorul AFI Europe Romania.
La sfarsitul lunii septembrie, primele doua cladiri ale parcului si cele doua malluri au fost evaluate la 522,5 milioane euro. Dintre acestea, cel mai insemnat activ il reprezinta AFI Cotroceni, evaluat la peste 400 milioane euro, reprezentand o crestere cu 7% fata de luna septembrie a anului trecut. AFI Palace Cotroceni este mall-ul care a realizat venituri operationale nete in valoare de 7,4 milioane euro in trimestrul al treilea si de 22 milioane euro in primele 9 luni ale anului in curs. Venitul operational net estimat al acestui mall pentru anul 2014 este de 30 milioane euro.


citeste articolul integralFormular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus