AFI EUROPE VREA SA INVESTEASCA SI IN ALTE ORASE ROMANESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
AFI Europe subsidiara AFI Properties, negociaza pentru achizitionarea unui teren in suprafata de 40.000mp situat in centrul civic al Brasovului. Terenul apartine din 2010 retailerului Cora Romania, care l-a cumparat cu 13 milioane de euro de la Compania Hidromecanica Brasov. 
"AFI Europe a încheiat un acord preliminar pentru achiziţia terenului pe care Cora îl deţine în Centrul Civic al Braşovului. Nu s-a luat decizia finală, acum se face analiza documentelor. AFI vrea să dezvolte acolo un mall şi a început deja discuţiile cu retailerii importanţi pentru a vedea dacă sunt interesaţi să intre în proiect", au declarat pentru Mediafax surse din piaţa imobiliară.
Contactati de Mediafax reprezentantii AFI Europe si Cora nu au comentat informatia pana la publicarea acestei stiri.
In portofoliul AFI Europe Romania exista deja doua centre comerciale: AFI Cotroceni deschis in 2009 si AFI Ploiesti inaugurat in 2013 si este posibila dezvoltarea unui centru similar in Bucurestii Noi.
În Braşov a fost anunţată construcţia mai multor centre comerciale de tip mall, Coresi Shopping Resort, dezvoltat de Immochan, divizia imobiliară a grupului Auchan, Korona Mall, dezvoltat de grupul polonez Echo Investment, extensia galeriei comerciale Carrefour (NEPI) şi Cora.


citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus