AFI PARK 4&5 GRAD DE OCUPARE DE 50%

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
La inceputul anului, AFI Europe a semnat un contract de pre-inchiriere a 16.000 de metri patrati aflati in cladirile de birouri AFI Park 4 şi 5. AFI Park este amplasat in apropierea mall-ului din Cotroceni. In urma semnarii acestui contract, gradul de ocupare al acestor cladiri a ajuns la 50%.
AFI Park 4 şi 5, vor fi livrate peste două săptămâni, când primii chiriaşi vor prelua spaţiile pre-inchiriate.
Cameron, unul dintre chiriaşii din AFI Park 1, se va extinde şi îşi va reloca birourile în AFI Park 4&5. Celelalte trei companii care au semnat contracte de pre-închiriere pentru spaţii din cele două clădiri provin din industria IT&C. SII România, o companie specializată în oferirea de servicii şi soluţii tehnologice pentru firme medii şi mari, a închiriat 3.000 mp la etajul 10 al clădirilor de birouri, în timp ce o suprafaţă de 3.000 mp va fi ocupată de un nou jucător important pe piaţa de IT&C din România. 
Pe langa acestea, câteva mii de metri pătraţi sunt preluaţi de către ORTEC Central & Eastern Europe, sucursala regională a companiei olandeze ORTEC, specializată în soluţii software pentru planificare avansată şi optimizări. 
Parterul va fi ocupat de restaurantul italienesc “Trattoria Uno”, care se află lângă “Tucano Café” şi un showroom al “Pinum Doors & Windows”. 
paţiile din AFI Park 4&5 sunt livrate în concordanţă cu design-ul şi planurile chiriaşilor. Cererile specifice din partea companiilor din industria IT&C sunt o suprafaţă a etajului de 3.000 mp, o înălţime de 2,8 m între podea şi tavan, pentru a permite intrarea la maximum a luminii naturale, şi un sistem de protecţie împotriva incendiilor conform cu standardele Uniunii Europene, care să includă stropitoare şi detectoare de fum.     
Cladirile din AFI Park beneficiază de o reducere cu aproximativ 40% a consumului de energie şi apă, în comparaţie cu un spaţiu de birouri obişnuit. 
AFI Park include 5 clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de peste 70.000 de metri pătraţi, aflate în apropierea mall-ului AFI Palace Cotroceni.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus