AFLA UNDE SE GASESC CELE MAI IEFTINE APARTAMENTE DIN BUCURESTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultima perioada apartamentele din Bucuresti au urmat un trend de ieftinire. Cele mai mici preţuri la locuinţe se regăsesc în zone precum Rahova, Berceni sau Şoseaua Pantelimon. În cartierul Berceni se regăsesc cele mai multe zone cu locuinţe ieftine: Apărătorii Patriei, Giurgiului, Luică, Metalurgiei, Brâncoveanu, Obregia, potrivit datelor statistice de pe un portal imobiliar.
Din topul celor mai ieftine zone cu garsoniere de vânzare, doar cele din zona Giurgiului au un preţ similar cu luna martie a anului trecut: aproape 23.000 de euro. Cea mai mare scădere s-a observat în cazul garsonierelor din zona Apărătorii Patriei, de 21%. O scădere importantă, de 20%, s-a înregistrat şi în cazul garsonierelor din zona Bulevardul Timişoara. Garsonierele s-au ieftinit în martie 2014 faţă de martie 2013 şi în celelalte zone: Piaţa Rahova (13%), Metalurgiei (10%), Luică (9%), Griviţa şi Brâncoveanu (8%), Mărgeanului (5%) şi Sălaj (4%).
Cea mai mare scădere a preţurilor la apartamentelor cu două camere s-a înregistrat în cazul celor din zona Sălaj, de 15%. Valoarea medie a unei locuinţe de acest tip a ajuns în luna martie a acestui an la 28.314 euro. Apartamentele din zona Brâncoveanu s-au ieftinit cu 12%, iar în celelalte zone s-au înregistrat scăderi uşoare, de cel mult 6%, cum este cazul zonei Metalurgiei. În unele cazuri, cum sunt zonele Şoseaua Pantelimon şi Luică, preţurile sunt similare.
Apartamentele cu trei camere din Ferentari s-au ieftinit cu 28% în martie 2014, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar preţul mediu a ajuns la aproape 33.000 de euro, potrivit datelor de pe Anunţul.ro. Scăderi mari s-au înregistrat şi în cazul apartamentelor din Apărătorii Patriei (-16%), Giuleşti (-14%), Şoseaua Pantelimon (-13%) sau din zona Sălaj (-11%). Mai puţin au scăzut preţurile la apartamentele din zona Valea Oltului (-2%) sau cele din zona Giurgiului (-4%).

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus