AGENTIILE IMOBILIARE AU UN CONCURENT IN BANCI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Este vorba despre apartamente si case ce fac parte din ansambluri rezidentiale construite cu credit si care nu au putut fi vandute de catre dezvoltatori.

La Iaşi, finalizarea marilor ansambluri de locuinţe a coincis cu debutul crizei economice, care a însemnat prăbuşirea pieţei imobiliare. Un complex, aflat la intrarea în oraş, ar fi trebuit să numere 11 blocuri, fiecare cu câte 50 de apartamente. Au fost terminate doar cinci imobile. Dezvoltatorul a abandonat proiectul, iar banca care îl finanţa încearcă acum să vândă cele aproximativ o sută de locuinţe rămase neocupate.

Faţă de perioada de boom imobiliar când a fost ridicat complexul rezidenţial, un apartament cu trei camere se vinde acum şi cu 13.000 de euro mai puţin. Dezvoltatorul a reuşit să vândă puţin peste jumătate din totalul locuinţelor, iar banca are de recuperat acum aproape 7 milioane de euro.

Din 2012 am înţeles că sunt probleme şi stă blocul ăsta aşa fără să se vândă niciun apartament”, spune un localnic.

Dacă vor apela pe segmentul de vânzări la nişte specialişti în vânzări, cu siguranţă vânzarea va fi simplă”, este de părere Cristian Mihoci, managerul unei agenţii imobiliare.

Un alt exemplu. Tot un complex rezidenţial, construit în aceeaşi perioadă, tot la marginea Iaşiului. Dezvoltatorul a intrat în faliment şi datorează băncilor 22 de milioane de euro.

Creditele obţinute erau foarte uşor obţinute pe aceste proiecte imobiliare, fără a exista un impact clar al acestor proiecte în viitor”, explică Radu Botez, dezvoltator imobiliar.

În acest ansamblu rezidenţial lichidatorul a încercat chiar să scoată la licitaţie publică, de mai multe ori, locuinţele rămase disponibile pentru a recupera datoriile dezvoltatorului către creditori. Cu toate acestea, în continuare sunt suficiente apartamente goale.

„În ultimul bloc sunt numai 2-3 apartamente locuite. Preţurile au scăzut, faţă de cum am cumpărat noi. S-au redus destul de mult, 25%, 30”, spune un locatar.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus