AGENTIILE IMOBILIARE DIN IASI SUNT EXTREM DE SOLICITATE DE CATRE CLIENTI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Agentiile imobiliare din iasi acopera aproximativ 30% din piata tranzactiilor imobiliare, spre deosebire de alte judete unde procentul este mult mai mic.
Iesenii, se pare, sunt mult mai educati in ceea ce priveste piata imobiliara, daca ne comparam cu restul tarii.
Daca la nivel national doar un sfert din tranzactiile imobiliare sunt intermediate de catre agenti, Iasi se evidentiaza ca fiind singurul oras din Romania in care numarul de colaborari cu agentiile specializate depaseste media tarii. Astfel, peste 30% dintre cei care au in plan tranzactii imobiliare in judetul Iasi apeleaza la agentii imobiliare”, a declarat reprezentantul unei francize imobiliare in Romania.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca tranzactiile imobiliare din judetul Iasi se afla intr-o continua crestere, acest lucru atragand un interes tot mai mare al investitorilor in real-estate.

Potrivit analizei realizate, in urma datelor publicate de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in ultimii 5 ani, pe piata din judetul Iasi, au fost realizate peste 103.400 de tranzactii imobiliare. De asemenea, si evolutia acestora este intr-o continua crestere. Astfel, daca in 2010, numarul de tranzactii a fost de 18.664 / an, pana in 2014 s-a observat un avans cu circa 25%, la 22.915 / an. 

Astfel, piata imobiliara din Iasi se caracterizeaza printr-un dinamism puternic atat in zona rezidentiala, cat si in cea comerciala, si se aliniaza marilor poli de dezvoltare ai tarii precum Cluj, Timisoara si Bucuresti, atat din punct de vedere al volumului de tranzactii, cat si datorita asemanarii in ceea ce priveste preturile. 

Potrivit reprezentantului companiei, doi dintre cei mai importanti factori care fac din Iasi o tinta atractiva pentru investitori sunt dezvoltarea centrului universitar si expansiunea companiilor din domeniul IT. Nu in ultimul rand, agentia remarca si un import de investitii din Republica Moldova, favorizat de proximitatea celor doua zone. 

„Este important de mentionat faptul ca dincolo de tranzactiile rezidentiale, ofertele din segmentul office ocupa o pondere semnificativa in Iasi, evervescenta pietei datorandu-se, in mare parte, dezvoltarii industriei de IT, fenomen care s-a putut observa si in Cluj-Napoca”, a completat Razvan Cuc. 

Totodata, dezvoltarea orasului a determinat si cresterea numarului de agentii specializate, astfel incat, la momentul actual, in Iasi activeaza aproape 500 de birouri imobiliare, in timp ce, in 2008, numarul acestora era de trei ori mai mic. 

Citeste stirea originala aici:
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus