ALEGERE DIFICILA PENTRU PROPRIETARI: MOBILAT SAU NEMOBILAT IMOBILUL PROPUS SPRE INCHIRIERE?

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Apartamentele de închiriat - mobilate sau nemobilate? Aceasta este dilema multor proprietari care vor să primească chiriaşi. Există argumente pro şi contra pentru ambele scenarii, dar răspunsul corect este întotdeauna cel care corespunde nevoilor de moment ale proprietarului. Un lucru este cert: chiriile sunt similare, indiferent de nivelul de mobilare. Deci cei care vor să mobileze pentru a obţine un venit lunar mai mare pornesc de la o ipoteză complet greşită.
Un exemplu concret este cel al unei garsoniere din Drumul Taberei. Aceasta este situată într-o construcţie nouă, are 57 mp suprafaţă utilă, este mobilată şi utilată modern şi oferă tot confortul necesar viitorilor chiriaşi, fără ca aceştia să mai facă vreun efort în cosmetizarea locuinţei. Dezavantajul: este situată la parter. Astfel, preţul de închiriere este de 250 euro/lună, cu 50 euro mai puţin decât o altă garsonieră din acelaşi cartier, construită tot într-un bloc nou şi cu o suprafaţă chiar mai mică, de 44 mp. Aceasta are doar parchet, gresie, faianţă, aer condiţionat şi maşină de spălat.
Discrepanţa dintre preţuri se regăseşte la toate tipurile de apartamente, în toate zonele Capitalei.
Locuinţele mobilate se închiriază mai repede, in timp ce cele nemobilate se inchiriaza pe o perioada mai lunga de timp.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus