ALEGERI DESTEPTE PENTRU REDUCEREA COSTURILOR CE SURVIN IN CONSTRUCTIA UNEI CASE

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
La construcţia unei case se pot economisi sume importante, doar prin alegeri cumpătate. Când vine vorba de finisaje, răspunsul depinde exclusiv de gusturi. Dar care este cea mai bună opţiune, atunci când vine vorba de structura de rezistenţă? Cu ajutorul unui inginer constructor, Imopedia.ro te ghidează în această alegere şi îţi expune principalele avantaje şi dezavantaje ale celor mai folosite materiale.
Casele cu structură de beton şi pereţi de cărămidă – preferate de români deoarece inspiră încredere şi durabilitate, aceste construcţii pot fi ridicate cu ajutorul proceselor tradiţionale şi necesită cele mai puţine lucrări de întreţinere în timp; au posibilitatea extinderii pe verticală, pot suporta orice tip de acoperiş (indiferent de greutate) şi permit o gamă diversă de finisaje. Nu în ultimul rând, au o durată mai mare de viaţă. Pe de altă parte, au cel mai ridicat preţ, necesită un timp îndelungat de execuţie au nevoie de mai multă energie pentru încălzire, ceea ce reprezintă un argument demn de luat în calcul pe termen lung.
Casele cu structură de lemn, sunt structuri uşoare, din material rezistent la seisme, ale căror costuri de execuţie sunt cu până la 40% mai mici, decât ale caselor cu structură de rezistenţă clasică. Timpul de execuţie este mult mai scurt, iar facturile de întreţinere pot fi cu până la 40% mai mici faţă de cele tradiţionale.
Casele cu structură metalică, deşi nu au o istorie foarte îndelungată pe piaţa românească, acestea au căpătat un renume datorită marelui avantaj că pot fi montate extrem de rapid (o astfel de construcţie poate fi ridicată chiar şi în două săptămâni, fără finisaje). Însă după ridicarea structurii, sunt permise doar modificările care nu implică sau afectează poziţia montanţilor metalici, astfel că o eventuală recompartimentare este extrem de limitată.

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus