ALTERNATIVE PENTRU PLATA TAXELOR SI IMPOZITELOR IN CAPITALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Locuitorii Bucurestiului care doresc sa beneficieze de reduceri la plata taxelor si impozitelor o pot face pana la finele lunii martie. Modalitatile de plata sunt insa diferite de la un sector la altul al Capitalei. In timp ce in sectorul 5 al Capitalei nu se arata nicio imbunatatire a modalitatilor de plata, achitarea taxelor efectuandu-se doar numerar la ghiseu la Directia de Taxe si Impozite locale, in alte sectoare municipalitatile au introdus metode moderne care au vizat confortul locuitorilor.
Contribuabilii din Sectorul 1 care nu dorescsă achite numerar, la casieriile Direcţiei de Taxe şi Impozite de sector, pot apela la plata prin ordin de plată, prin card, prin mandat poştal sau prin Ghişeul.ro, Sistemul Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar. Locuitorii Sectorului 2 pot plati cu ajutorul cardului de identitate la oricare din cele 83 oficii postale din Bucuresti sau pot alege plata numerar, online prin card bancar sau ordin de plata sau prin Ghişeul.ro. Cei din sectorul 3, au ca opţiuni metoda de plata prin CEC, Poştă, ordin de plată, Ghişeul.ro sau la casieriile Direcţiei de Taxe şi Impozite. Contribuabilii sectorului 4 pot plăti taxele şi impozitele printr-un acord standard cu banca Raiffeisen, dar se urmareste realizarea acordului si cu alte banci. Si aici sunt valabile modalitatile clasice de plata. Locuitorii sectorului 6 au la dispoziţie pe langa metodele clasice de plata si Infochioşcurile, unde achitarea taxelor si impozitelor se face usor si rapid prin scanarea cărţii de identitate.

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus