AMPLASAMENTUL LOCUINTEI- FACTOR IMPORTANT PENTRU PRETUL ACESTEIA SI CALITATEA VIETII

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Amplasamentul locuintei joaca de cele mai multe un rol primordial in achizitia acesteia. Imobilele situate intr-o zona verde prezinta garantia unei imbunatatiri a calitatii vietii. In acelasi timp, investitia pe termen lung intr-o locuinta dintr-un cartier verde este mai rentabila decat intr-un cartier sarac in vegetatie.
Un nou studiu arata ca daca locuiesti pe o strada cu mai mult de 10 copaci fata de medie te face sa te simti de parca ai fi cu 7 ani mai tanar sau ai castiga cu 10.000 de dolari mai mult pe an. 
"Am considerat ca trebuie sa cuantificam legatura dintre numarul de copaci si starea de sanatate a celor din zona, varsta si venitul acestora. In acest mod, responsabilii cu dezvoltarea urbana vor avea o imagine mai clara asupra impactului fiecarui copac si poate vor tine cont de aceste date in viitoarele proiecte si politici publice din domeniul sanatatii”, spune Omid Kardan, doctorand la Universitatea din Chicago si coordonator al studiului. 
Dupa acest studiu amanuntit, s-a ajuns la concluzia ca un numar mai mare de copaci prezenti in cartier, a unei arii mai mari de zona verde participa la reducerea riscului de obezitate, boli cardiace sau diabet. Locuitorii sunt mai sanatosi si mai fericiti datorita copacilor numerosi ceea ce aduce un castig anual de 10.000 de dolari, mai spun cercetatorii.
"Reducerea poluarii si contributia la eliminarea stresului sunt cateva din metodele prin care copacii influenteaza starea de sanatate a oamenilor", spune Kardan. 

citeste stirea integral
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus