ANALIŞTII IMOBILIARI PREVĂD O CREŞTERE UŞOARĂ A TRANZACŢIILOR IMOBILIARE, ÎN 2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

'În ceea ce priveşte piaţa imobiliară din România, ne aşteptăm la o uşoară creştere a tranzacţiilor, îndeosebi pe segmentul de birouri, şi o mult mai mică activitate de achiziţie pe segmentele de retail, industrial şi rezidenţial', a declarat directorul Departamentului Servicii de audit, liderul echipei de servicii pentru sectorul imobiliar a PwC, Francesca Postolache.

Potrivit analiştilor PwC, investitorii imobiliari se orientează spre pieţele în redresare economică, capitalele regionale şi proprietăţile de clasă secundară, pe măsură ce competiţia pentru activele imobiliare europene de clasă A se intensifică.

Investitorii văd oportunităţi de achiziţii în Irlanda şi Spania. Competiţia acerbă pentru activele imobiliare de clasă A pe marile pieţe imobiliare ale Europei îi determină pe investitorii în căutare de randamente atractive să se orienteze spre plasamentele în pieţele aflate în redresare economică, cum ar fi Irlanda şi Spania, spre capitalele regionale şi către proprietăţile de clasă secundară, potrivit raportului Emerging Trends in Real Estate Europa 2014.

Raportul arată că 71% dintre respondenţii la un sondaj consideră că deficitul de active atractive va avea un impact moderat sau semnificativ asupra afacerii lor în 2014. Ca o consecinţă a intensificării concurenţei, 59% dintre respondenţi cred că proprietăţile de clasă A de pe principalele pieţe imobiliare europene sunt acum supraevaluate.

Raportul subliniază că investitorii devin din ce in ce mai confortabili cu asumarea unor riscuri sporite, în căutare de randamente atrăgătoare.

Unul dintre oraşele care beneficiază cel mai mult de pe urma acestei tendinţe este Dublin, care a urcat spectaculos în topul destinaţiilor de investiţii, de pe locul 20 în raportul anului anterior pe locul doi, în 2014.

Vezi restul stirii aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus