ANALIZA PRETURILOR DIN PIATA REZIDENTIALA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In baza unei analize efectuate de o companie de consultanta imobiliara dedicata exclusiv cumparatorilor, s-a confirmat stabilizarea in luna aprilie a preturilor din piata rezidentiala din Bucuresti. HomeFinders, compania care a realizat aceast studiu, a precizat ca preturile medii solicitate ale apartamentelor din Capitala prezinta o tendinta de stabilizare atat pe segmentul inferior (zonele de la periferie), cat si pe segmentul mediu-premium (centru, semicentru si Nord). 
Analiza a fost intocmita pe baza a 6.059 de oferte scoase la vanzare in lunile martie si aprilie ale lui 2015 si pe baza preturilor medii cerute de proprietari. Analiza a confirmat stabilizarea preturilor, care, in luna aprilie, au ramas la fel ca cele din luna anterioara. Proprietarii apartamentelor din zonele periferice au solicitat un pret mediu de 50.000 de euro pentru apartamentele scoase la vanzare, in timp ce proprietarii de locuinte situate in zonele semicentrale, centrale si de Nord ale Bucurestiului solicita un pret mediu de 68.000 de euro.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus