ANALIZA RAPORTULUI CREDITELOR ACORDATE DE BANCI IN PERIOADA 2008-2014

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
In ultimii 6 ani bancherii au pierdut circa 700.000 de clienţi - unii au reusit şi şi-au rambursat creditele, pe cand altii au renunţat să-şi mai achite ratele.

Numarul creditelor imobiliare a crescut masiv, sustinut si de programul Prima Casa, pe cand numarul creditelor de consum a scazut.

Aceşti clienţi aveau peste 6,8 milioane de credite de consum, imobiliare, carduri de credit sau linii de overdraft, în creştere 3% faţă de 2008. Aceasta înseamnă că fiecare debitor are cel puţin două produse de cre­ditare, cel mai pro­babil al doilea produs fiind, în multe cazuri, un card de credit sau o linie de descoperit de cont curent.

Numărul cre­di­telor a crescut pentru că băncile au reuşit să vândă clienţilor rămaşi în portofoliu mai multe carduri de credit şi produse de descoperit de cont în ultimii şase ani, dar creditele de consum, o importantă sursă de venit pentru bancheri, au avut o cădere dramatică.

Portofoliile băncilor cuprindeau 2,9 milioane de credite de consum la finalul lunii iunie, în scădere de la aproape 4,4 milioane de conturi în mai 2008. Cardurile de credit s-au dublat la peste 2 milioane de unităţi, iar liniile de descoperit de cont se apropie de 1,2 milioane de conturi. Au crescut creditele imobiliare în perioada de criză, de la 150.000 la 280.000 de conturi, acest segment de piaţă fiind puternic susţinut de programul guvernamental Prima casă.

Vezi stirea originala aici:

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus